Balans och harmoni

Balans och harmoni

posted in: Kundaliniyoga, Örgryte, Yoga | 0

Det goda ljuset

Det onda och goda, det du göder vinner.Indianhövdingen pratade med sitt barnbarn om ont och gott och förklarade att det är som vargar som slåss inombords. Barnet lyssnade stort och frågade tills slut “Vem vinner?” “Den du föder,” svarade den gamle hövdingen.

Att se ditt mörker lika väl som ditt ljus och att aktivt välja ljuset, igen och igen, gör att du snabbare kommer tillbaks till balans och harmoni. Att föda den goda vargen för att kunna och vilja välja ljuset gör du genom att leta och prova olika sätt som fungerar för dig. Kundaliniyoga och meditation kan vara några sätt.

Det du äter, att du utrycker din kreativitet, att du följer ditt hjärta, sköter din kropp och motionerar är andra som stärker och kompletterar. Vi är alla individer och blir hjälpta av olika metoder att se oss själv och att välja ljuset. För på en punkt är vi alla lika – vi vill det goda!

Så hur föder du din goda varg för att kunna välja ljuset? Kom i balans och harmoni med Kundaliniyoga i Örgryte Yogacenter, Prästgårdsängen. Boka här»