Har Dyal – Annki Warberg Landahl & Klas Landahl

Har Dyal – Ljudens magiska kraft

posted in: Kundaliniyoga, Workshop, Yoga | 0

3HO 50 ÅR

Det tänker vi fira genom att bjuda in till LJUDENS MAGISKA KRAFT

Göteborg 26 maj i Musikens hus kl 11-15:30

Välkommen till en härligt inspirerande och upplyftande dag med mantrasång och levande musik! Mantran är en central och viktig del av Kundaliniyogatraditionen och denna dag får vi besök av Har Dyal – Annki Warberg Landahl & Klas Landahl – yogalärare och musiker från Stockholm Kundaliniyogacenter som delar sin musikglädje, hängivenhet och kunskap inom detta område.

PROGRAM

11:00-13:00 WORKSHOP – LJUDENS MAGISKA KRAFT

Fördjupa dig i kunskapen om mantran, ta del av yogisk visdom och förståelse om hur de fungerar och hur du kan göra din chanting mer effektiv och djupgående. Teori och praktik i en härlig blandning.

14:00-15:30 MANTRAKONSERT & KIRTAN

Att chanta mantran är Bhakti yoga – hängivenhetens yoga. Det tar oss rakt in i hjärtat och har en djupt avslappnande och upplyftande effekt på oss. När vi sjungit infinner sig en skön stillhet, en inre klarhet och en positiv känsla. Denna eftermiddag delar de bl.a. mantran från sitt nya album – du är välkommen att både lyssna och sjunga med.

Plats

Musikens hus, Djurgårdsgatan 13, Bönesalen

Pris

Workshop 250 SEK (SKY medlem:200 SEK)
Mantrakonsert 250 SEK (barn 8-18 år är välkomna gratis, SKY medlem: 200 SEK)
Hela dagen 400 SEK (SKY medlem 300 SEK)

 

ANMÄLAN

ANMÄL DIG HÄR»

Undrar du över något? Tveka inte att kontakta mig!

OM LÄRARNA

Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl bor och verkar i Stockholm. De är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration.

Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige. De har precis släppt skivan, ”The Heartbeat of We”, med vackra mantran ur Kundaliniyogatraditionen.

OM 3HO

År 2019 är det 50-årsjubileum för 3HO – Healthy, Happy, Holy Organization – som Yogi Bhajan startade när han kom till väst.

Under dessa 50 år har Kundaliniyogan spridits som en kärleksvåg över vår planet. 3HO är en ideell internationell organisation som verkar för att dela en frisk, lycklig och salig (Healthy Happy, Holy) livsstil samt teknologin om Kundaliniyoga såsom Yogi Bahjan lärde ut den. Det gör organisationen genom utbildning, osjälviskt tjänande och genom att bjuda in att i gemenskap leva och praktisera dessa kunskaper.

Det gemensamma för de som verkar i 3HO är längtan att leva på ett meningsfullt sätt och att stå till tjänst för att åstadkomma förbättringar för mänskligheten.


Inga förkunskaper krävs, du är varmt välkommen precis som du är! Välkommen på en vibrerande mantradag i härligt yogiskt umgänge!