HELA DIG 27/3 – om biofeedback

posted in: Föreläsning, Hälsa | 0

FÖLJA · FÖRSTÅ · REGLERA Med hjälp av biofeedback kan du följa och utvärdera hur din förmåga till självreglering förbättras över tid. Genom att bli medveten om och följa reaktioner och förändringar i kroppen som uppstår i olika situationer kan vi lära oss … Läs mer»

2019…

posted in: Örgryte, Yoga | 0

… är här! Det är ett år för utveckling och nystart och har talet 3 inom numerologin (2+0+1+9=12,1+2=3) som står för det positiva sinnet. Det positiva sinnet ser möjligheter och äventyr i förändringen. Och för att orka med och för … Läs mer»

Gott Nytt 2019

posted in: Föreläsning, Hälsa, Yoga | 0

Gott Nytt År önskar vi dig och hoppas du får ett härligt 2019 fyllt med glädje, ljus och värme. Öppet hus 9 januari Vi startar det nya året med öppet hus i våra lokaler, kom och träffa oss som jobbar … Läs mer»

Föreläsning 17/10: Ansiktszonterapi – Självbehandling för stel nacke och huvudvärk

posted in: Föreläsning, Hälsa | 0

Återfå din naturliga balans, både fysiskt och psykiskt Ansiktszonterapi är en perfekt kombination av österländsk och västerländsk medicin och känns som ljuvlig ansiktsmassage. Med beröring endast av ansiktet jobbar terapeuten igenom alla stora inre organ och stimulerar nervbanor, meridianer och akupunkturpunkter. Vi har … Läs mer»

1 2 3